Speciaal voor deze gelegenheid koken wij op donderdag 2 november een fairtrade-maaltijd op een prachtige sfeervolle locatie. We mogen namelijk gebruik maken van de kas van Bartiméus. Deze kas is een oude kleine palmenkas, en nu het theehuis van Bartiméus. Deze “wereldmaaltijd” is gekoppeld aan het thema klimaat. Fairtrade biedt zekerheid en middelen voor boeren om zich aan te kunnen passen aan klimaatverandering.

Dat lekker eten samen kan gaan met fairtrade producten laten we jullie deze avond graag zien. We starten om 19.30 met de inloop en serveren de maaltijd vanaf 20.00 uur.

Op het menu een heerlijk geurige vegetarische curry met champignons en ananas, notenrijst en naan-brood. U krijgt een glas wijn (wit of rood) naar keuze en er is vruchtensap en water. Een kopje Fairtrade koffie of thee sluit het diner in stijl af.

Kosten van deze avond zijn €15,00, te betalen bij de ingang. Omdat de kas maar ruimte biedt aan 20 personen is opgeven VERPLICHT. Graag een mail voor zondag 29 oktober naar Liesbeth Oosterhagen, eoosterh@kpnmail.nl en vol=helaas echt vol! We hopen op een mooie en inspirerende avond en zien jullie reacties graag tegemoet.